Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4556
Назва: | Исследование анизотропных свойств известняка-ракушечника в лабораторных условиях |
Автори: | Новский, А.В. Новский, В.А. Вивчарук, В.В. |
Ключові слова: | известняк-ракушечник структурная прочность анизотропия |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Збірник наукових праць. Серія: Галузеве машинобудування, будівництво / Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка |
Серія/номер: | Випуск 3 (38). Том 1;с 387-294 |
Короткий огляд (реферат): | Изложена методика и результаты определения предела прочности на одноосное сжатие и структурной прочности известняка-ракушечника в приборе ОИСИ-4 при различных направлениях вектора нагрузки относительно к слоистости. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4556 |
Розташовується у зібраннях: | Стаття в журналі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження анізотропних властивостей вапняку-черепашнику у лабораторних умовах.pdf | Основна стаття | 2,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.