Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/8989
Название: | Дослідження інноваційних підходів до удосконалення підготовки морських фахівців |
Авторы: | Кошарська, Л. В. Бредньова, В. П. Левіцький, А. В. |
Ключевые слова: | удосконалення підходів до освітнього процесу мореплавство вища школа |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | МАТЕРІАЛИ II МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ МОРСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ КАФЕДРИ СЕУ І ТЕ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МОРСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ |
Серия/номер: | ;c.324-328 |
Краткий осмотр (реферат): | Глобалізація вимог до якості морської освіти, що визначається відповідно вимогами на рівні Міжнародної морської організації, орієнтує всі структури на удосконалення підходів до освітнього процесу. Дослідження і удосконалення методів і засобів навчання в морських навчальних закладах є актуальною проблемою, розв’язання якої сприяє стабільному підвищенню рівня безпеки мореплавства в цілому. Світова конкуренція висуває проблеми якості морської освіти на передній план. Комплекс дисциплін, що визначається навчальним планом спеціальності, забезпечує професійний світ фахівця, якість якого, в свою чергу, визначається рівнем здобутих компетенцій за окремими дисциплінами і ранжується в навчальний період екзаменаційними оцінками. Не дивлячись на відсутність достатньої нормативно-правової підтримки у вищій школі, зусилля багатьох науковців направлені, головним чином, на підготовку компетентного і конкурентоспроможного фахівця на вітчизняному і світовому ринку праці. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/8989 |
Располагается в коллекциях: | Стаття в матеріалах конференцій та семінарів, симпозіумів. Тези |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПІДХОДІВ ДО УДОСКОНАЛЕННЯ.docx | 26,11 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.