Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/6068
Назва: | Особливості упровадження маркетингових комунікацій у просуванні бренду вищого навчального закладу. |
Автори: | Єрмакова, С.С. Іванова, О.С. |
Ключові слова: | упровадження маркетингових комунікацій просуванні бренду вищого навчального закладу |
Дата публікації: | 2017 |
Короткий огляд (реферат): | Бренд в умовах сьогодення є частиною усіх процесів не лише компаній, а й навчальних закладів, і такі інструменти маркетингових комунікацій, як реклама, паблік рілейшнз, впровадження освітніх стартапів, освітні ярмарки чи конференції, навчальні семінари, тренінги, коучинг-інтенсиви, пряма почтова розсилка, допоміжні матеріали та ін. відіграють важливу роль в освітньо-інформаційному бренді вищого навчального закладу (ВНЗ). Розгляд цих інструментів як бренд-трансляторів – корисний спосіб зрозуміння їхньої ролі. Вони дозволяють передавати освітні драйвери ВНЗ. Так, більшість проектів маркетингових комунікацій починаються з написання резюме творчої платформи – документів, які мають складатися на різних рівнях ВНЗ. Проте до усвідомленого рівня бренд доводить постійний моніторинг брендінг-процесів. Такими кроками маркетингових комунікацій сьогодні мають стати: побудова плану маркетингових комунікацій ВНЗ, визначення ключових каналів розповсюдження інформації щодо маркетингових комунікацій ВНЗ, методи вимірювання результатів маркетингових комунікацій, застосування паблік-рілейшинз для просування бреду освітньої установи, застосування онлайн-комунікацій, постійне підвищення кваліфікації викладацького складу ВНЗ та інші. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/6068 |
Розташовується у зібраннях: | 2017р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості упровадження маркетингових комунікацій у просуванні бренду вищого навчального закладу.pdf | Основна стаття | 5,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.