Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683
Назва: | Управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств |
Інші назви: | Вісник Прикарпатського університету. Серія «Економіка».. – Івано-Франківськ: Плай |
Автори: | Сахацький, М.П. Захарченко, О.В. Сахацький, П.М. |
Ключові слова: | система управління збутова діяльність м’ясопереробні підприємства |
Дата публікації: | 2017 |
Серія/номер: | Випуск 12;с.209-214 |
Короткий огляд (реферат): | В статті визначається об’єкт та суб’єкт дослідження, обґрунтовується зміст та розкриваються складові елементи системи управління збутовою діяльністю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683 |
Розташовується у зібраннях: | Стаття в журналі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств.pdf | Основна стаття | 281,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.