Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683
Название: | Управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств |
Другие названия: | Вісник Прикарпатського університету. Серія «Економіка».. – Івано-Франківськ: Плай |
Авторы: | Сахацький, М.П. Захарченко, О.В. Сахацький, П.М. |
Ключевые слова: | система управління збутова діяльність м’ясопереробні підприємства |
Дата публикации: | 2017 |
Серия/номер: | Випуск 12;с.209-214 |
Краткий осмотр (реферат): | В статті визначається об’єкт та суб’єкт дослідження, обґрунтовується зміст та розкриваються складові елементи системи управління збутовою діяльністю. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683 |
Располагается в коллекциях: | Стаття в журналі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств.pdf | Основна стаття | 281,01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.