Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5681
Назва: | Маркетингове забезпечення м’ясопереробних суб’єктів господарювання |
Автори: | Сахацький, М.П. Запша, Г.М. |
Ключові слова: | маркетингове забезпечення м’ясопереробні суб’єкти господарювання ринок |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Інвестиції: практика та досвід |
Серія/номер: | №19;с.17-21 |
Короткий огляд (реферат): | В статті встановлено, що маркетингове забезпечення м’ясопереробних суб’єктів господарювання передбачає створення постійно діючої вирбничо-підприємницької системи, спрямованої на виявлення та задоволення потреб споживачів в м’ясопродуктах через посередництво ринкового обміну з метою досягнення наперед визначених бізнесових цілей. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5681 |
Розташовується у зібраннях: | Стаття в журналі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маркетингове забезпечення м’ясопереробних суб’єктів господарювання.pdf | Основна стаття | 260,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.