Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4302
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУренев, В.П.-
dc.date.accessioned2017-12-28T20:31:24Z-
dc.date.available2017-12-28T20:31:24Z-
dc.date.issued1988-
dc.identifier.urihttp://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4302-
dc.description.abstractВ книге рассматриваются особенности формирования и основные тенденции решения современных интерьеров предприятий общественного питания; приводятся рекомендации по выбору наиболее рациональных видов оборудования.uk_UA
dc.publisherКиїв, Будівельникuk_UA
dc.relation.ispartofseries;с.112-
dc.subjectпредприятия общественного питанияuk_UA
dc.subjectтенденцииuk_UA
dc.subjectинтерьерuk_UA
dc.subjectрациональный выбор оборудованияuk_UA
dc.titleИнтерьер и оборудование предприятий общественного питанияuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Підручники кафедри архітектури будівель і споруд

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Интерьер и оборудование предприятий общественного питания.pdfКнига13,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.