Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4302
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Уренев, В.П. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-28T20:31:24Z | - |
dc.date.available | 2017-12-28T20:31:24Z | - |
dc.date.issued | 1988 | - |
dc.identifier.uri | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4302 | - |
dc.description.abstract | В книге рассматриваются особенности формирования и основные тенденции решения современных интерьеров предприятий общественного питания; приводятся рекомендации по выбору наиболее рациональных видов оборудования. | uk_UA |
dc.publisher | Київ, Будівельник | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;с.112 | - |
dc.subject | предприятия общественного питания | uk_UA |
dc.subject | тенденции | uk_UA |
dc.subject | интерьер | uk_UA |
dc.subject | рациональный выбор оборудования | uk_UA |
dc.title | Интерьер и оборудование предприятий общественного питания | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Підручники кафедри архітектури будівель і споруд |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Интерьер и оборудование предприятий общественного питания.pdf | Книга | 13,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.