Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колеснікова, Н.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-16T09:09:48Z | - |
dc.date.available | 2019-08-16T09:09:48Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983 | - |
dc.description.abstract | Останнім часом в торгівельних і торгівельно-розважальних центрах (ТРЦ) набуло широкого поширення таке явище в сфері громадського харчування, як фуд-корт. Цей вид громадського харчування вирішує важливу задачу - утримати відвідувача в межах торгівельного центру максимально тривалий час, за який у нього може з'явитися бажання придбати ще що-небудь. Фуд-корт, або «ресторанний дворик», - великий внутрішній простір з загальними столиками по центру і різноманітними прилавками швидкого харчування по периметру. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | проектування | uk_UA |
dc.subject | підприємство громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | торгівельно- розважальні центри | uk_UA |
dc.title | Проектування підприємств громадського харчування у торгівельно- розважальних центрах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей 75-ї науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу академії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проектування підприємств....pdf | Основна стаття | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.