Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/2528
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСланевский, С.И.-
dc.date.accessioned2017-07-04T08:45:57Z-
dc.date.available2017-07-04T08:45:57Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/2528-
dc.description.abstractИсследован ряд рецептурно-технологических приемов, направленных на снижение степени технологической поврежденности структуры и улучшение строительно-технических свойств кремнебетона.uk_UA
dc.subjectрецептурно-технологический факторuk_UA
dc.subjectструктураuk_UA
dc.subjectсвойстваuk_UA
dc.subjectкремнебетонuk_UA
dc.titleВлияние некоторых рецептурно-технологических факторов на степень поврежденности структуры и свойства кремнебетона.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник ОДАБА №23



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.