Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/10643
Название: | Характерні особливості функціонування сучасних еко-готелів |
Авторы: | Чуйко, К.І. Маковецька, О.О. |
Ключевые слова: | функціонування сучасних еко-отелів характерні особливості екологічні технології концепції харчування |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Одеса, ОДАБА |
Серия/номер: | ;337-340 |
Краткий осмотр (реферат): | Дана стаття присвячена розгляду характерних особливостей функціонування еколо- гічних готелів. У статті обгрунтовано актуальність розвитку екологічного спрямування у готельному секторі. На конкретних прикладах проаналізовано діючі готельні підприємстваданого типу, виділено їх специфічні риси. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/10643 |
Располагается в коллекциях: | 2023р. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Характерні особливості функціонування....pdf | 718,36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.